Kursrespons

Skriver

Kinky Passion är en alldeles ny kurs, så än så länge har vi bara fått en liten mängd respons. Här kommer dock ett urval från några av våra allra första deltagare:

thin_rope

Tack för en fantastisk helg!
Vi är mycket nöjda. Vilken härlig blandning av människor. Det var väldigt bra att det var så många, det känns som om upplevelsen blev större tack vare det. Både i kurslokalen och i fika/ lunchrummet.

Beundrar er för att ni lyckas få till övningar som fungerar trots ( tack vare?) olika preferenser och tycke i gruppen. Mycket förstås med hjälp av er smittande energi och det självklara lugnet ni förmedlar.

En eloge också till dom rara hjälpinstruktörerna, speciellt Sofia som modigt och osjälviskt visade och delade med sig av sina kunskaper och upplevelser.

Stort tack till er båda! Ni är verkligen ett fantastiskt team. Så mycket energi!!

S&F, december 2018

thin_rope

Hej Calle och Lisa!

Jag har deltagit i flera av era kurser i Kinky Passion och Tantralila och de har alla varit fantastiska.

Jag har alltid känt sådan glädje när jag deltar i era kurser. De spännande och erotiskt lekfulla övningarna med överraskande inslag gör att man mår så bra och att man glömmer alla vardagsbekymmer.

Att få dansa i grupp tillsammans med Lisa är en underbar upplevelse och förstärks av Calles suveräna trummande.

Att få vara naken tillsammans med andra är en utmaning och känns oerhört sexuellt befriande.

Era övningar är väl genomtänkta och framkallar en ”må-bra”-upplevelse som man inte vill ska ta slut.

Ett stort tack till er båda. Ni är fantastiska kursledare och jag längtar verkligen till era kommande kurser ….

Med solvarma hälsningar

GS, maj 2018

thin_rope

En helt underbar kurs!

Jag lärde mig så mycket nytt och kom till insikter om kombinationen mig & bdsm som känns magiska att ta med mig vidare ut i möten med både nya och gamla partners.

Kombinationen Calle & Lisa var genial. Som kvinna uppskattar jag att få en kvinnlig förebild och det mest spännande av allt är att just detta faktum får mig att känna mig så mycket mer tillfreds med mina maskulina sidor! Så det kan bli… 💖

Jag kommer definitivt att rekommendera Kinky Passion till vänner som är nyfikna.
Tack för att ni finns och gör så fantastiska grejer!

Kram!

AG, november 2017

thin_rope

Hej Calle och Lisa,

Tusen tack för en utvecklande, inspirerande, omvälvande och självutvecklande kurs. Jag arbetar ganska mycket med feedback, och vet hur värdefull den ”negativa” kritiken är, så jag har ansträngt mig att söka efter det, men saken är att jag inte har så mycket sådan att ge. Det var kort sagt himla bra.

– Ni två tillsammans är ett bra team. Min bild av er är att ni kompletterar varandra både i ord och handling. Ni kändes, visste vad ni pratade om och var konsekventa i er linje. Ni inger förtroende och jag är övertygad om att det var just ni två som hade stor del i att nästa punkt blev så bra.

– Det var en mycket bra blandning av människor. Åldersmässigt, kön, personlighet. Det blev också en bra start på helgen med cirkeln där jag upplevde att de flesta vågade öppna sig och visa vem de var på ett avväpnande sätt. För mig var det väldigt skönt att de blandningen av alla, att inse att jag passade in lika bra som vem som helst. (Nej, jag hade inte oroat mig över detta, men i en sådan känslig situation som allt som har med sex/sexualitet att göra är det en lättande känsla att inte känna sig som avarten.)

– Vad gäller kursens upplägg var det pedagogiskt upplagt. Allt från första cirkeln, de första inte så utmanande övningarna till söndagens sista väldigt utmanande, utlämnande övning. Det var också ett bra upplägg mellan det tantriska och bdsm. Jag kan dock se att de är relativt lika i sin natur, det handlar om möten, respekt, medvetenhet, närvaro och integritet i båda fallen. Men just hur vi gjorde ”Jag älskar mig”-övningen före plastfolie övningen till exempel: utmärkt exempel på pedagogiskt upplägg som inte bara praktiserade på men visade på vikten av kommunikation och öppenhet för att få bästa upplevelse inom sex.

– Det var mycket tydligt genom hela helgen att man deltog helt på egna villkor. Ville man avstå var det inte mer med det, vilket bevisades genom att varje gång någon avstod höjde inget ett ögonbryn eller frågade efteråt. Det var oerhört tolerant. Mycket bra jobbat! Det är en sådana trygga och accepterande miljöer man vågar utmana sig själv. Om jag vet att jag kan avbryta när som helst vågar jag köra.

– Helgen präglades av humor. Underbart. Ett vinnande koncept som får människor att öppna sig och våga. Att kunna skratta i alla situationer är mänsklighetens räddning, och ni tog fram det.

– Vad gäller mina personliga upplevelser under kursen så var de många och i varierande grad nya eller omvälvande. Jag hade under denna helg chansen att prova på saker som jag funderat på, och det tillsammans med människor som hade erfarenhet och gärna delade den. Så himla kul att få prata slagdon med någon som använder det och kan ge sakliga kommentarer. Så underbart att lära sig rulla plastfolie av någon som kan det.

– För mig var helgen väldigt stark. Som jag sa i cirkeln på fredag kväll ser jag sexualitet som bara en av min livskrafts manifestationer. Om jag utvecklar min sexualitet, vågar leka med den, utmana den och egga den så utvecklas jag som människa. (OBS, detta gäller förstås att det sker i en miljö som uttrycker acceptans och kärlek, men det genomsyrade ju hela helgen så.) Jag har helt klart livsförändrande erfarenheter med mig från kursen.

– Så måste jag ju också kommentera upplevelsen med plastfolien som var något av det starkaste jag upplevt. Jag har inte svårt att gå in i känslor, och min kropp svarar lätt, men detta var helt magiskt. Jag hade dessutom turen att få göra den tillsammans med en omtänksam och erfaren person, så jag hade de bästa förusättningar. Inledningsvis var jag kaxig och sa det var bara att köra på, men bara några minuter in i övningen fick jag – faktiskt – panik. Upplevde en av de värsta känslorna jag varit med om (ryser nu då jag tänker på det), jag var instängd, blind, utlämnad, fullstälndigt hjälplös, och jag försökte riva sönder plasten. Att då vara tillsammans med någon som visste hur hen skulle hantera det och hitta tillbaka och våga fortsätta, det var GALET COOLT. Sedan efteråt då allt släppte och jag bara grät fick jag så fint stöd i de andra. Vilket också tyder på vilken atmosfär det var i rummet.

– Bra idé med lördagens fest! Superkul!! Och sedan bastun och hänget, verkligen jättekul. 😊

– Jag har tagit med mig erfarenheterna från helgen och leker med pojkvännen nu. Mycket kul. 😊 Jag vågar på ett annat sätt än innan. Men, så snart det tillåts ska vi komma på en kurs, det ger något att vara tillsammans med andra och ”följa ett schema” då man är inne och nosar på områden. Det är i och för sig något ni kan nämna, fördelen med en kurs kontra hålla på och harva på hemma.

– Det där att äta tillsammans var ett bra drag som höll oss alla i vår bubbla och band oss samman ännu mer. Jag förstår att det måste vara valfritt som allt annat på kursen, men mitt förslag är att att ändå lägga fram det på ett vis som verkligen påvisar vilken vikt det ligger i att hänga hela helgen. Kanske också påtala att man kanske inte är så upplagd för annat fredag och lördag kväll, det är ju väldigt intensivt och måste få vara det.

– MUSIKEN VAR FANTASTISK. Nu pratar jag inte bara om hippiemusiken 🙂 men om det dova, rytmiska som spelades under en del övningar. Dela gärna låtlistan.

– Upplägget på denna helg var ju , som ni sa i cirkeln, inte nödvändigtvis sexuellt. Det tror jag ni skulle kunna nämna i marknadsföringen, att det blir så sexuellt man själv vill. Är man då osäker kanske det är det som avgör om man vågar gå eller inte. Man behövde ju inte röra ett enda kön på hela helgen om min inte ville. Egentligen handlar det ju om något annat, tantra och bdsm. Det tycker jag ni kan lyfta fram. Sedan blir man ju lätt kåt av närheten, det öppna, stämningen osv, men om man inte vill måste man ju inte agera på det där och då, bara ta det med sig hem.

Igen. Stort tack. Lycka till med allt ni företar er! Hoppas vi ses igen.

CS, november 2017

thin_rope

Hej Calle och Lisa,

Ett stort tack för en fantastisk kurs med en bra mix av olika övningar fyllda med spänning, äventyrslusta och humor. Calle och Lisa, ni är toppen och mycket kunniga och trevliga kursledare.

Med vänliga hälsningar

GS, november 2017

thin_rope

Hej på er och tack för helgen.

Ni lyckades ordna det för mig mest bekväma workshoputrymmet som jag varit i.
Jag är mycket tacksam för det jag fått uppleva.
Ni byggde gruppen effektivt och skapade förtroende.
Ni skapade ett tryggt space.
Ni såg till att lägga tid på att hamna i kroppen istället för i huvudet, generellt sett.
Ni gav generellt tydliga instruktioner.
Ni ledde gruppen genom grupprocessen och ändrade/korrigerade kontinuerligt efter gruppens behov
Ni använder massor av lekfullhet och glädje i allt ni gör.
Att göra lunchen i lokalen som ni gjorde blev superbra. Ännu mer bubbla.
Ni agerade förebilder i instruktioner och demonstrationer.
Ni har blandat kursmoment som skapade stor variation och det gick aldrig att förutse vad nästa sak skulle bli.
Det är stökigt med 13 personer i en grupp. Kanske det värsta antalet att hantera? Jag tycker ändå att ni gjorde det bra.
Fikahänggrejen är superbra. Generöst och socialt.
Bastusnacket var bra och roligt. Och såklart roligt med hångel och allt annat som hängde med.

Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med och glad för kursen.
Jag är mycket tacksam och kommer att rekommendera den till alla.

Varm kram
PE, november 2017

thin_rope

Hej,

Som nyskild började jag utforska min sexualitet och upptäckte Tantra.
Sen upptäckte jag Bdsm.
Och sen upptäckte jag att jag inte fick ihop det mjuka med det hårda.
Och jag blev vilsen.
Tack vare Kinky passion har jag byggt en bro mellan två Tantra och Bdsm! Dom passar ihop perfekt!

Varit på flera Tantrakurser och festival där jag känt mig exkluderad av språket och det andliga pratet.
Därför var det så underbart att träffa Lisa och Kalle som pratar ett språk som kommunicerar med mig.
Jag fattar vad de menar!
Jag älskade stämningen på kursen, den färgades av humor, skratt och lek.
Mina tidigare erfarenheter av Tantra kurser är att de varit så gravallvarliga men inte med Lisa och Kalle.

Känt mig lite vilsen i Bdsm sammanhang som kvinna, känt att min dominanta sida inte fått plats men tack vare Lisa har jag fått en ingång till den.
Hon är bästa förebilden för mig som kvinna, nu vet jag att jag kan vara både undergiven och riktigt hård.
Och som feminist har jag känt skam över min undergivna lust. Nu är den skammen borta!
Lisa visade mig att hon är både och. Stark och sårbar och att hon väljer när hon är vad.

Och sist men inte minst- jag har lagt till en till viktig ingrediens i min sexuella aptit.
Jag älskar att bli bunden!
I kursen fick vi öva på att binda andra och själva bli bundna och jag upptäckte att rep kan vara ett verktyg för att nå olika känslolägen.
Från att känna mig omhändertagen och trygg till att göra mig vild av kåthet.

VM, november 2017

whip

fri_kursbanner_ani

Spara

Spara

Spara

Annonser