Kursavgift och villkor

Kursavgift:
2.900:- inkl. moms

Åldersgräns:
Detta är förvisso en mycket lekfull kurs – men för vuxna. Du ska alltså ha fyllt 18 år för att vara med på Kinky Passion.

Betalning:
Så snart du har bekräftat din anmälan skickar vi en faktura på kursavgiften.
Du är då försäkrad om en kursplats.
Vi har som regel många kurser att administrera, så om du bokar lång tid i förväg kan det ibland dröja lite innan vi skickar fakturan.

Företagsfaktura:
Företagskunder kan lyfta moms och dra fakturan på företaget.
Vi skriver kommunikationskurs som specifikation (vilket strängt taget är helt korrekt), så det behöver inte bli konstiga kommentarer från revisorn eller skattemyndigheten… 🙂

Företagspriset är 2.900:- plus moms, vilket innebär 3.625:- per person.
Vi behöver då också företagets namn, referensperson, organisationsnummer och faktureringsadress, till fakturan.

Linje

OBS! Undvik onödiga kostnader!
Vi har hållit flera hundra kurser genom åren, och i minst nio fall av tio är det helt problemfritt. Dock kan vi inte till 100% garantera att kursen faktiskt blir av.

Det händer någon enstaka gång att det blir alltför få bokade deltagare, kanske att flera deltagare av en eller annan anledning avbokar – och att vi alltså måste avboka kursen, alternativt flytta till ett annat datum. En enda gång på alla dessa 15 år har vi behövt ställa in på grund av egen sjukdom. Så kan det gå. Det finns som sagt inga garantier.

Om vi måste avboka får ni självklart hela kursavgiften tillbaka, men just för att det finns en liten risk för ändringar, är det bra om ni bokar hotell och resa på ett sätt som går att avboka kostnadsfritt, alternativt att ni helt enkelt väntar lite med bokning av resa och hotell, till dess att vi alla är hyfsat säkra på att kursen blir av. Vi brukar alltid meddela så fort vi kan om en kurs blir inställd/flyttad, men det finns ju alltid en risk för att det blir med väldigt kort varsel.

Det kan också vara bra att kolla era försäkringar. Det kan hända att ni har försäkringsskydd, eller så kan ni ordna det. Vid ett tillfälle var det ett par som behövde avboka, men de hade en försäkring som täckte alla kostnader.

Linje

Avbokning:
Anmälan är bindande.
Om avbokning sker mer än en månad före kursstart återbetalas 80 % av kursavgiften.
Dock kan ni få ha de 20 % som ej återbetalas tillgodo vid snabb ombokning av kursdatum.
Om avbokning sker mindre än en månad, men mer än en vecka (7 dagar) före kursstart, återbetalas halva kursavgiften.
Om avbokning sker mindre än en vecka (7 dagar) före kursstart återbetalas ej kursavgiften.

Sen avbokning p.g.a. akut sjukdom:
De 20 % av kursavgiften som motsvarar en anmälningsavgift, administrationskostnader m.m., återbetalas ej.
Om du avbokar senare än två veckor före kursstart, på grund av akut sjukdomsfall, så slipper du betala resterande 80 %, mot uppvisande av sjukintyg.
Dock kan ni få ha de 20 % som ej återbetalas tillgodo vid snabb ombokning av kursdatum.

Linje

Ångerrätt:
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som via telefon eller Internet bokar plats på en kurs 14 dagars ångerrätt. Du kan alltså ångra dig utan att behöva betala något alls, även om anmälan i sig är bindande.
Detta gäller inte dock efter kursens början. Du kan alltså inte anmäla dig en vecka innan kursstart, och sen ångra dig under eller efter kursen.
Om 14 dagar har gått sedan du anmälde dig gäller de villkor som beskrivs under rubriken Avbokning.

whip

fri_kursbanner_ani